TIJDEN & LOCATIE 2018-08-29T18:45:01+00:00

TIJDEN & LOCATIE

Wij zijn dagelijks geopend van 7 juli tot en met 9 september 2018.

Openingstijden
Dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur.

Entree
Het festival is gratis te bezoeken! Het is niet nodig om van te voren kaarten te halen of te boeken. Kom gewoon eens gezellig langs en bekijk de indrukwekkende sculpturen op het festivalterrein en drink een lekker kopje koffie of koud biertje op het terras.

Locatie
Het festival vindt buiten plaats op een hele bijzondere en historische plaats in Oss, namelijk onder de Sheddaken op het voormalig Bergoss Terrein aan de Oostwal in het centrum van Oss.
Voor de invoer van de navigatie is het adres OOSTWAL 177 OSS te gebruiken.

Horeca
Dit jaar is er een horeca gelegenheid met deels overdekt terras aanwezig op het festivalterrein in de vorm van hippe “pop-up” units. Hier wordt een heerlijk assortiment aan hapjes en drankjes aangeboden met voor ieder wat wils. Heerlijk speciaalbieren proeven van de lokale Bierbrouwerij Oijen, genieten van een smakelijke borrelplank of lekker aanschuiven bij een compleet verzorgde barbecue? Wij denken graag met u mee!

Let op: op het festivalterrein is eigen consumptie niet toegestaan.

Rolstoelvriendelijk
Het gehele festivalterrein is toegankelijk met de rolstoel.

Honden
Honden zijn op ons festivalterrein toegestaan mits ze zijn aangelijnd.

Parkeren
Met de auto is het festivalterrein zeer goed bereikbaar. Op loopafstand van het festival is de parkeergarage Bergoss 7 dagen per week geopend. Klik voor meer informatie en parkeertarieven op deze link.
Let op: in de woonwijk achter het evenemententerrein (Berchkwartier) is een parkeerverbod van kracht! Een parkeerboete bedraagt daar € 90,-.

Bereikbaarheid met OV
Ook is het festival per trein zeer goed bereikbaar. Het treinstation van Oss is op een kleine 5 minuten lopen van het festival.