tw1       fb1       yt1   

Over het festival

Het festival vindt plaats in Oss, van 18 juni tot 2 oktober, en bestaat uit een tentoonstelling van Zandsculpturen tot wel 8 meter hoog. Deze sculpturen worden gemaakt door professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland. Binnen het thema “HOLLYWOOD” zijn allerlei bekende films uitgebeeld in zand. Van klassiekers als “James Bond” en “Dracula” tot recentere kaskrakers als de “The Hunger Games” en “Verschrikkelijke Ikke”; ze zijn er allemaal!

Voor het Zandsculpturen Festival Brabant is in ongeveer twee weken tijd ruim 1 miljoen kilo zand omgetoverd worden tot een magische wereld van indrukwekkende zandsculpturen. Alle sculpturen zijn uniek en zullen tijdens het seizoen zullen er nog verschillende sculpturen toegevoegd worden aan de tentoonstelling!

Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te beleven: workshops voor alle leeftijden, live demonstraties, vele interactieve fotomogelijkheden, een zandbak voor de kleintjes, teambuilding voor bedrijven, en ook is er uiteraard een terras om te kunnen genieten van een lekker drankje bij het Zandpaviljoen van horecapartner: Bierbrouwerij Oijen.

Voor meer informatie over de locatie van het festival, de openingstijden en de tickets, klik dan op onderstaande links!
-    Locatie
-    Tijden en tickets

/