tw1       fb1       yt1   

Agenda

Ook dit jaar worden er weer allerlei extra activiteiten en evenementen georganiseerd op het Zandsculpturen Festival Brabant. Bekijk regelmatig deze pagina voor de laatste updates, toevoegingen en/of wijzigingen.

Augustus

sandysundayZondag 6, 13, 20 en 27 augustus – Sandy Sunday
Elke zondagmiddag in augustus vieren wij samen met jullie de zomer! Waan je op vakantie op ons unieke, gezellige terras tussen de zandsculpturen. Live muziek en veel leuks te doen voor kinderen maakt deze vakantiedag compleet.

Tijdens de Sandy Sunday bieden wij verschillende activiteiten voor jong en oud: Zandtekenen, beach volleybal, ping pong, zandsculpturen maken in de workshop ruimte of gewoon lekker spelen in de zandbak boordevol speelgoed, tijdens de Sandy Sunday's kan het allemaal!

Op het terras zal er Live muziek zijn zodat je extra kunt genieten van het heerlijke drankje met je vrienden en familie!

Kom jij met ons de zomer vieren?

P.s. De zondagen in augustus zijn wij van 10:00u - 18:00u geopend. De Sandy Sunday middagen beginnen om 13:00u.

September


fakkelfridayVrijdag 1, 8, 15, 22 en 29 september – Fakkel Friday
Sluit met ons de zomer af! In september, wanneer het weer eerder donker wordt, steken wij op veler verzoek de fakkels weer aan. Kom jij ook nagenieten met je vrienden en familie van de laatste zomerse avonden op een unieke locatie in Oss?

Live muziek op het terras en verschillende activiteiten voor jong en oud nemen je nog 1x mee op vakantie tijdens dit unieke evenement waarbij het park omgetoverd wordt in een gezellig, sfeervol en romantisch zandsculpturen festival.

Let op:
•    Aangezien de Fakkel Friday's weersafhankelijk zijn, zullen wij bij regen de avond niet door laten gaan. Check onze Facebook pagina voor de laatste updates
•    Op de vrijdagen in september zijn wij gewoon dagelijks geopend van 10:00u - 18:00u
•    De Fakkel Friday start om 19:00u en is gratis te bezoeken
•    Wij zullen de fakkels aansteken zodra het donker wordt

Oktober

borrelsVrijdag 6 oktober – Vage Vrienden Vrijdag Middag Borrel Oss
Tijdens de vage vrienden vrijmibo op vrijdag 6 oktober is iedereen van harte welkom! Nodig je vrienden, collega’s en kennissen uit om samen te proosten op het weekend. Kom tijdens de borrel oude bekenden tegen en ontmoet nieuwe mensen. Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom! Er zullen verschillende activiteiten voor de kids geregeld worden waaronder zandtekenen, workshops en meer. Lekker samen borrelen, genieten van de gave expositie en warme sfeer tussen de fakkels + live muziek! Dus geen excuus om er niet te zijn. Kijk voor meer informatie en de laatste updates op onze facebookpagina.


blindendagZondag 8 oktober – Blinden- en Slechtzienden dag
De laatste dag van dit seizoen sluiten wij graag samen met u af. Iedereen is van harte welkom voor een laatste bezoek aan het festival met een extra special voor mensen met een visuele beperking!
 
Tijdens de Blinden- en Slechtzienden dag 2017 zullen wij namelijk alle obstakels uit het park verwijderen, de sculpturen zullen toegankelijk gemaakt worden en er zullen extra mensen aanwezig zijn om bezoekers te begeleiden. Dit alles zodat mensen met een visuele beperking de beelden kunnen zien door te voelen.

/