tw1       fb1       yt1   

Agenda

Ook dit jaar worden er weer allerlei extra activiteiten en evenementen georganiseerd op het Zandsculpturen Festival Brabant. Zo zullen er elke zaterdag en zondag inloopworkshops gegeven worden op vaste tijden en keren ook de bekende fakkelavonden en seniorendagen weer terug.

Bekijk regelmatig deze pagina voor de laatste updates, toevoegingen en/of wijzigingen.


September

Vrijdag 2, 9, 16, 26 en 30 september: Fakkelavonden

Na het grote succes van de vorige jaren zullen ook dit jaar de beruchte fakkelavonden weer terugkeren. Ontdek het park in het donker terwijl al de sculpturen verlicht zijn met fakkels en zie ze door de beweging van het licht echt tot leven komen! Ook zal er op het terras heerlijke live muziek aanwezig zijn waardoor er een unieke sfeer ontstaat.

Vrijdag 9 september: Vage Vrijdag Middag Borrel Oss
Inmiddels is het een traditie in Oss: De Vage Vrijdagmiddag Borrel waarbij iedereen mag aanschuiven wanneer zij willen. Op Vrijdag 9 september zal de borrel georganiseerd worden bij het Zandsculpturen Festival Brabant. Kinderen gewoon meenemen, geen geregel, geen thema, gewoon lekker aanschuiven!

Maandag 5, 12, 19 en 26 september: Senioren dag
Speciaal voor 65+’ers hebben wij op de maandagen in september een leuke actie op touw gezet! Ontvang voor slechts €6,50 (i.p.v. €10,00) entree tot het Zandsculpturen Festival Brabant en krijg om het bezoek compleet te maken een vers bakje koffie of thee met een heerlijke stukje appeltaart in het Zandpaviljoen. Ook zullen er deze dagen op verschillende tijden rondleiding starten in het park.

Oktober

Zondag 2 oktober Blinden- en Slechtzienden dag
De laatste dag van dit seizoen zullen wij ons park speciaal openstellen voor mensen met een visuele beperking. Alle obstakels zullen uit het park verwijderd worden, de sculpturen zullen toegankelijk gemaakt worden en er zullen extra mensen aanwezig zijn om bezoekers te begeleiden. Dit alles zodat mensen met een visuele beperking de beelden kunnen zien door te voelen.

/