tw1       fb1       yt1   

Agenda

Ook dit jaar worden er weer allerlei extra activiteiten en evenementen georganiseerd op het Zandsculpturen Festival Brabant. Bekijk regelmatig deze pagina voor de laatste updates, toevoegingen en/of wijzigingen.

Augustus

sandysundayZondag 6, 13, 20 en 27 augustus – Sandy Sunday
Elke zondagmiddag in augustus vieren wij samen met jullie de zomer! Waan je op vakantie op ons unieke, gezellige terras tussen de zandsculpturen. Live muziek en veel leuks te doen voor kinderen maakt deze vakantiedag compleet.

Tijdens de Sandy Sunday bieden wij verschillende activiteiten voor jong en oud: Zandtekenen, beach volleybal, ping pong, zandsculpturen maken in de workshop ruimte of gewoon lekker spelen in de zandbak boordevol speelgoed, tijdens de Sandy Sunday's kan het allemaal!

Op het terras zal er Live muziek zijn zodat je extra kunt genieten van het heerlijke drankje met je vrienden en familie!

Kom jij met ons de zomer vieren?

P.s. De zondagen in augustus zijn wij van 10:00u - 18:00u geopend. De Sandy Sunday middagen beginnen om 13:00u.

September


fakkelfridayVrijdag 1, 8, 15, 22 en 29 september – Fakkel Friday
Sluit met ons de zomer af! In september, wanneer het weer eerder donker wordt, steken wij op veler verzoek de fakkels weer aan. Kom jij ook nagenieten met je vrienden en familie van de laatste zomerse avonden op een unieke locatie in Oss?

Live muziek op het terras en verschillende activiteiten voor jong en oud nemen je nog 1x mee op vakantie tijdens dit unieke evenement waarbij het park omgetoverd wordt in een gezellig, sfeervol en romantisch zandsculpturen festival.

Let op:
•    Aangezien de Fakkel Friday's weersafhankelijk zijn, zullen wij bij regen de avond niet door laten gaan. Check onze Facebook pagina voor de laatste updates
•    Op de vrijdagen in september zijn wij gewoon dagelijks geopend van 10:00u - 18:00u
•    De Fakkel Friday start om 19:00u en is gratis te bezoeken
•    Wij zullen de fakkels aansteken zodra het donker wordt

Zondag 24 september – Introductiecursus Zandsculpturen bouwen
Voor bezoekers die na een bezoek aan onze workshopruimte “de smaak te pakken hebben”, maar ook voor kunstenaars die graag kennis willen maken met dit bijzondere materiaal, organiseren wij op zondag 24 september een Introductiecursus Zandsculpturen bouwen. Onder begeleiding van een professionele zandsculptuur bouwer (ook wel “Carver” genoemd) neem je ‘s ochtends op het festival terrein een kijkje achter de schermen, en leer je enkele basis technieken en “kneepjes van het vak”. ’s Middags ga je in kleine groepjes werken aan een groter sculptuur, want het maken van Zandsculpturen is nou eenmaal meestal een Team sport!
Klik hier voor meer informatie. Meld je aan door een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o.v.v. Introductiecursus Zandsculpturen bouwen.

Oktober


blindendagLaatste dag festival – Blinden- en Slechtzienden dag

De laatste dag van dit seizoen zullen wij ons park speciaal openstellen voor mensen met een visuele beperking. Alle obstakels zullen uit het park verwijderd worden, de sculpturen zullen toegankelijk gemaakt worden en er zullen extra mensen aanwezig zijn om bezoekers te begeleiden. Dit alles zodat mensen met een visuele beperking de beelden kunnen zien door te voelen.

/